Valutor:

ASICS Gel-Phoenix 9 kvinnors löparskor - AW18

  • 2130 antal i lager

Vänligen välj:

SEK418

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
ASICS Gel-Phoenix 9 kvinnors löparskor - AW18
ASICS Gel-Phoenix 9 kvinnors löparskor - AW18
ASICS Gel-Phoenix 9 kvinnors löparskor - AW18

ASICS GEL-Phoenix 9 kvinnors kör ShoesTake på långa sträckor med rätt stöd använder GEL-Phoenix 9 löparskor. Fullpackad av innovativ teknik, denna stil kommer att få dig att krossa din PB.

Bakåtkompilerade Mesh övre

Bakåtkompilerade mesh överdelar kommer att innesluta varje fot andas komfort. Perforeringar i tyget öka luftflödet för att skapa en bättre och hälsosammare miljö för dina fötter att frodas i. Värm svetsade överlägg insvepa foten för att förbättra stabilitet, minska i-sko slirning för jämn och störningsfri framsteg. En vadderad tunga och kragen har för irritation-fri passform, eftersom vi vet hur gnidning och blåsor kan förstöra din dag, och en flyttbar EVA innersulan formar till formen på foten för ett extra lager av step-in komfort.

SpEVA-mellansula

SpEVA bosatt i mellansulan att tillhandahålla slitstark och lätt dämpning. SpEVA utvecklats från en blandning av E.V.A. och gummi boll material, och utnyttjar kvaliteterna av båda. Det förbättrar rebound med 20 procent, förbättra prestanda genom att överföra energi som absorberas från påverkan med marken till nästa steg. Ett Rearfoot GEL dämpning System sitter under hälen att dämpa stötar vid häl-strike, främja en smidig övergång till midstance. ASICS kontrast sin dämpning med det Duomax stödsystem. Genomförts på den mediala sidan, den hjälper till att styra pronation och minska risken för skador, öka stabiliteten och stödja utan att offra ljus vikt eller komfort.

AHAR yttersula

Yttersula AHAR avslutar Phoenix 9. Blåst, slitstarkt gummi ger förbättrad dämpning och hållbarhet, medan flex grooves främja naturlig fot flexion för lätt, obehindrat framsteg. En Trusstic System har genomförts för att minska vikten på den enda enheten och länka framfot och rearfoot. Den integrerar den vägledningsrutten, för att förbättra gait effektivitet, samtidigt som den ökar skons vridstyvhet för att hindra den från att vrida.